Selecteer een pagina

Over Anouska

Wat super leuk dat je hier aan het rondkijken bent. Ik ben Anouska geboren in het Overijsselse Dedemsvaart in 1973. Een nuchtere Hollandse kun je wel zeggen.ūüėä Daarnaast ben ik ondernemend, nieuwsgierig en enthousiast.

Samen met mijn gezin woon ik in Amstelveen. Mijn vriend Igor en ik zijn de papa en mama van de meest stoere en lieve tweeling, Alexander & Joshua (2014). We zijn dol op reizen en ondanks al onze bezigheden doen we zoveel mogelijk leuke dingen samen.

Jong geleerd

Als 15 jarige tiener heb ik mijn eerste stapjes mogen zetten in de modellenwereld, inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als internationaal fotomodel. Ik vind het hartstikke leuk om al mijn kennis en know how te delen met jullie, de nieuwe generatie modellen.

De enkele zwart-wit foto is 1 van mijn 1ste shoots, ik ben daar 15 jaar, en werkte via modellenbureau Topline in Amsterdam. 

 

Ervaring opdoen

Tijdens mijn schooltijd heb ik een portfolio opgebouwd en tevens gewerkt aan mijn werkervaring. Na het afronden van de HAVO kon ik eindelijk naar het buitenland, want net als jullie stond ik te trappelen om serieus aan de slag te gaan.

Op de dubbele zwart-wit foto’s ben ik 16 jaar, dit was een test shoot met fotograaf Ray Cristian.¬†

Naar het buitenland

Ik was net 18 jaar toen ik vertrok naar Milaan om daar te gaan leven/werken als model. Vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen. Ik heb echt een fantastische carrière mogen beleven met een enorme diversiteit aan opdrachten. Ik kijk terug op een top tijd en dat gun ik jou ook! 

Op de dubbele kleuren foto’s zie je mijn 1ste grote commerci√ęle opdracht. Ik was toen 18 jaar.

Zo kan ik je verder helpen

Ik begeleid jonge meiden die willen werken als model maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Op social media geef ik praktische tips. Wil je nog meer weten? Dan kun je je ook aanmelden bij de online  academie.